Vodolija: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Sedmica će početi nervozom i kroz žurbu i u takvom maniru će se i nastaviti, sve do posljednjeg vašeg radnog dana. Dosta teškoća u odnosu sa poslovnim saradnicima pa se potrudite da povremeno spustite loptu da ne bi došlo do nekih drastičnijih rasprava i nervoze, a koji bi mogli uticati na dalji tok vašeg odnosa. Moguće je da će neki od vas staviti i tačku na pojedine poslovne saradnje, ali da znate – isto tako kao što neke stvari možete završiti, tako vam se mogu otvoriti i druge i to prilike koje ste odavno čekali. Koliko god u pojedinim trenucima situacije bile napete, vjerujte da sve ovo ne može da se završi loše po vas. Ipak, ono što je do vas, vi uradite – budite maksimalno korektni prema svima.

Ljubav. Pomračenje Mjeseca u vašem znaku učiniće da mnogi od vas sada, ali i u nekom narednom periodu, stave tačku na neke odnose, bilo da su oni emotivni ili prijateljski. Takođe, mnogima od vas baš ovo dešavanje obećava jedan nov emotivni interes, koji će biti neuobičajeno lijep, ali u isto vrijeme neobičan, nekonvencionalan, možda sa osobom koja je zauzeta ili od koje ne očekujete neku stabilniju vezu. Ove sedmice, zauzeti pripadnici znaka moraće da i te kako istreniraju svoje živce u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Oboje ćete biti tvrdoglavi, isključivi, nervozni i nije ni čudo što će vaš kontakt vrlo varirati od ljubavi do mržnje za par sekundi. Usamljeni pripadnici ovog znaka već su počeli da osjećaju uticaj pomračenja – neko ko je u vašoj blizini “dira” vas direkt u srce i čini da prosto treperite od želje. No, ne očekujte neke spektakularne pomake ove sedmice, oni će se izdogađati malo kasnije.

Zdravlje. Bićete nervozni, napeti, imaćete problema sa spavanjem, sve će vam smetati i samo ćete čekati da vam neko nešto kaže pa da se slatko isvađate. Potreban vam je odmor drage Vodolije ili makar jedan dan da se sklonite od svih, opustite i uživate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info