Vaga: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Ove sedmice Merkur je stacionaran u vašem polju podsvijesti, ali i tajnih neprijatelja i nelojalne konkurencije pa će Vage dosta razmišljati o tome koliko mogu vjerovati osobama koje ih okružuju u poslovnoj sferi. Moguće je da ćete u ovom periodu i otkriti da se neko nekorektno ponašao prema vama ili izdao vaše povjerenje. S obzirom da je vaša vladarka Venera u vašem polju karijere, potrebno je da maksimalno dotjerate svoj nastup prema poslovim saradnicima, ali i odnos prema obavezama, jer sada sve što radite jeste pod budnim okom nadređenih. Dajte sve od sebe da vaš rad bude primijećen.

Ljubav. Vage u emotivnim vezama i brakovima ove sedmice će imati velike promjene raspoloženja, ali i odnosa prema voljenoj osobi. Čas ste puni ljubavi i pažnje prema dragom vam biću, čas se okrećete više ka svojim potrebama i tražite društvo prijatelja. U jednom trenutku vas drma ljubomora, da biste već u narednom u mislima bili na nekoj potpuno drugoj strani i, vrlo vjerovatno, maštali o nekom drugom. Teško će i vama samima biti da pohvatate svoja raspoloženja, kamoli voljenoj osobi. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju neke površne komunikacije, ali ništa od toga trenutno ne ide u pravcu ozbiljnosti. Doduše, u mislima se često vraćate ka nekoj osobi koja je na vas ostavila veliki utisak, ali sa kojom trenutno nemate komunikaciju. Pomračenje Mjeseca u vašem polju ljubavi najavljuje kod vas novu emotivnu priču, koja će se uskoro aktivirati, možda već tokom naredne sedmice.

Zdravlje. Opterećuju vas misli, opterećuje vas napetost i nervoza koja je u ovim danima dosta prisutna. Pokušajte da se više opuštate i budete okruženi ljudima koji vam donose dobro raspoloženje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info