Strijelac: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Stacionarni Merkur u polju karijere i pomračenje Mjeseca u polju komunikacije i dogovora, donose potrebu da se neuporedivo bolje organizujete u danima koji su pred vama. Često ćete u ovom periodu dolaziti u situacije da morate da neke obaveze ili dogovore ponavljate, ispravljate, radite iz početka, a sporazumijevanje sa saradnicima će biti prilično otežano, praćeno velikim nervozama i potencijalnom za rasprave. Ipak, i pored ovoga, u mogućnosti ste da konačno završite neke poslove ili projekte koji se već duže vrijeme vuku, kao i da otpočnete sa realizacijom dogovora sa strancima.

Ljubav. Dobar odnos Saturna u vašem znaku sa Suncem i Jupiterom donosi zauzetima mogućnost da stabilno funkcionišu u svojim emotivnim i bračnim relacijama. Znate koje su vaše dužnosti i obaveze prema partneru i vi ćete se truditi i da ih ispoštujete. S druge strane, planeta koja vlada partnerstvima, Merkur, stacionarna je u ovoj sedmici, što donosi da voljena osoba ne pokazuje istu inicijativu niti potrebu za kompromisom kao vi. Sigurno je da će vas nervirati svojom tvrdoglavošću, promjenama planova i mišljenja u posljednjem trenutku i nekim vraćanjima na stare probleme, za koje ste vi smatrali da ste ih odavno prevazišli. Spremite se na jednu promjenjivu, povremeno napetu, sedmicu. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju mogućnosti za jaka flertovanja i avanture, naročito ako su negdje na putovanju. Pred vama je jedan divan, aktivnostima ispunjen, period i potrudite se da uživate u njemu do maksimuma.

Zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju, a ako se bavite sportom ili rekreacijom – vodite računa da se ne povrijedite. Naročito će vam biti “na udaru” noge – listovi, tetive.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info