Škorpija: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Planete iz polja karijere počinju da aspektuju trigonom Saturna u vašem polju posla i novca. Nešto što ste davnih dana pokrenuli, oko čega ste se istinski trudili i uložili neizmjernu količinu svoje energije, sada ili kreće sa realizacijom ili konačno počinje da donosi rezultate kojima ste se nadali. Neka šansa od strane šefova vam se pruža – ovo je ili priznanje za vaš rad ili nova poslovna ponuda o kojoj bi vrijedilo razmisliti. Zbog stacionarnosti Merkura, savjetuje vam se da ne prihvatite odmah šanse koje vam se nude, već da sebi date priliku da dobro razmislite ili da pitate nekoga za savjet.

Ljubav. Pomračenje Mjeseca se početkom ove sedmice dešava u vašem polju doma i porodice, najavljujući period promjena u odnosu sa bračnim partnerom. U danima oko pomračenja potrudite se da sa više korektnosti nastupate jedno prema drugom i smirujete nervozu. U dužim emotivnim vezama, Škorpije su postale prilično sebične – gledaju samo svoj interes i voljenu osobu su potisnule u drugi plan. Ovo partneru jako smeta i čini da postaje posesivan i ljubomoran, sumnjajući da ste se okrenuli ka nekom drugom. Potrebno je da pokažete više prisustva, više ljubavi i pažnje da bi sve funkcionisalo kako treba. Usamljeni pripadnici ovog znaka trenutno ne primjećuju nikoga oko sebe. Iako je evidentno da postoje pokušaji drugih da vas zainteresuju, vi ste nekako usmjereni samo na svoje planove i ne interesuje vas ništa drugo.

Zdravlje. Još uvijek povremeno imate variranja kada je energija u pitanju, ali i to će se ubrzo promijeniti nabolje. Potrebno vam je više spavanja i odmaranja da biste bili “kao novi”.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info