Ribe: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Pun, pomračen, Mjesec u polju podsvijesti i njegova opozicija sa Suncem i Marsom iz polja poslovne svakodnevnice, donose Ribama jednu napetu poslovnu sedmicu. Odnos sa kolegama je loš, može tu biti i nekorektnih poteza sa njihove strane, a sigurno je da nećete trpiti tuđu umišljenost i egoizam. Da biste sebi smanjili tenziju, najbolje je da se maksimalno posvetite svojim obavezama, da bukvalno “zaronite” u njih, najviše iz razloga što vam se mogu potkrasti neke greške, zbog kojih biste se kasnije jako nervirali i opterećivali.

Ljubav. Iako je Merkur, planeta koja vlada vašim emotivnim i bračnim partnerstvima, stacionaran tokom ove sedmice, ipak imate dobre mogućnosti da sa voljenom osobom dođete do sporazuma po mnogim pitanjima. Jeste da ćete se vi više truditi i pokušavati, a da će druga strana biti povremeno neaktivna, ali vi ste sada dovoljno strpljivi i tolerantni da možete i ovaj problem regulisati kvalitetno. Ako se partner s vremena na vrijeme zatvara u sebe ili distancira, ne shvatajte to previše lično. Svaku priliku za otvoren razgovor koristite da biste poboljšali kvalitet vašeg odnosa. Usamljeni pripadnici ovog znaka u jednom su boljem i opuštenijem raspoloženju. Veseli ste i lako flertujete sa pripadnicima suprotnog pola, ali se mora priznati da pravih mogućnosti za ulazak u neki kvalitetniji odnos sada nema. Neki od vas se nadaju da će uspjeti da uspostave i kontakt sa osobom koja im je često u mislima, a koja je sada daleko od njih.

Zdravlje. Sklanjajte se od jakog sunca i vrućina. Potrebno vam je više tečnosti pa vodite računa da se uvijek hidrirate. Neki od vas će u ovom periodu imati velikih problema sa spavanjem, nervozom, promjenjivim krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info