Rak: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Vaši potezi u poslovnom segmentu moraju biti proračunati i veoma promišljeni. Nikako nije vrijeme za ishitrenost, za neke isključivosti i odluke na brzinu. Pokušajte da smirite svoju nervozu i da funkcionišete u nekom lakšem i ljepšem poslovnom maniru. Venera u vašem polju ličnosti daje vam mogućnosti da sve ono što imate da kažete, kažete na jedan mirniji način. Stacionarni Merkur u polju komunikacije i dogovora govori o zastojima u kontaktima sa poslovnim saradnicima. Takođe, ova sedmica nije pogodna za otpočinjanje novih poslovnih projekata.

Ljubav. Pomračenje Mjeseca, donijeće Rakovima velika variranja u raspoloženju, osjećaj da više ne mogu istrpiti neke situacije u partnerskim odnosima i potrebu da ih promijene što prije. Takođe, kod nekih od vas može se javiti jaka ljubomora i na sve načine ćete pokušavati da “iščačkate” šta to bračni partner ili voljena osoba radi kada nije pored vas. Borićete se sa posesivnošću koja će sada posebno biti izražena. Da ste nestabilni, jeste, da možete proizvesti napetost u odnosima, možete. Usamljeni pripadnici ovog znaka čas ne vide pred sobom nijednu emotivnu šansu, čas su u bukvalnom smislu opsjednuti od strane suprotnog pola. Svega ovdje može biti – i kontakata sa bivšim emotivnim partnerima i velikih strasti prema nekome koga jako malo poznajete i otvorenih mogućnosti za avanturu… Jedino čega neće biti je onih ozbiljnih emotivnih prilika, što vam je sada zaista potrebno.

Zdravlje. Sem preporuke po pitanju ishrane, koje bi trebalo ozbiljno da shvatite, Rakovi će ove sedmice imati problema i sa nesanicom, alergijama, glavoboljama i povremenim upadanjima u melanholična stanja, da bi već u sljedećem bili nervozni kao nikad ranije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info