Ovan: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Stacionarnost Merkura u ovoj sedmici prilično utiče na dešavanja u poslovnom segmentu. Iako ćete u ovoj sedmici imati priliku da otpočnete jednu poslovnu saradnju ili napravite solidan dogovor, i te kako je moguće da će sve što je vezano za konkretnu realizaciju ili potpisivanje ugovora da se oteže ili prolongira za naredni period. Takođe, poslovna svakodnevnica može biti ispunjena zastojima u dogovorima i manjim nesuglasicama sa kolegama. Zbog godišnjih odmora i manjka osoba u vašem okruženju, može se dogoditi da veći broj obaveza bude prenesen na vas pa ćete morati mnogo efikasnije da se organizujete.

Ljubav. Početkom sedmice dešava se pomračenje Mjeseca koje se vezuje za vaše polje doma i porodice. Promene koje nastupaju mogu biti vrlo pozitivne po vaš odnos sa bračnim partnerom, ali baš u danima oko pomračenja moguće su nervoze i pojačana ljubomora pa bi bilo dobro da se potrudite da oboje budete tolerantniji nego inače. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi, ove dane bi trebalo iskoristiti kroz zajedničke aktivnosti – izlaske, druženja sa prijateljima, odlaske na društvena dešavanja. Generalno gledano, moguće je da ćete vi i partner biti nešto “nemirniji” tokom ove sedmice pa se potrudite da to ne utiče na kvalitet vašeg odnosa. Usamljeni Ovnovi preko prijatelja mogu upoznati osobu koja će ih bukvalno “izuti iz cipela”. Koliko će ova vaša zaslijepljenost i fatalna privlačnost trajati, to je već veliko pitanje, jer je i te kako moguće da sve ostane samo na nivou burne, ali kratkotrajne, ljetnje romanse.

Zdravlje. Merkur koji stoji u vašem polju zdravlja, skreće vam pažnju da je vrijeme da više povedete računa o sebi, čak i o nekim sitnim tegobama koje ne uzimate zaozbiljno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info