Lav: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Možete doživjeti jaku opoziciju od strane drugih ukoliko u poslovnom segmentu budete prenaglašeno ambiciozni u ovoj sedmici. Takođe, nemojte se sada voditi samo ličnim željama i raditi samo ono što je u vašem interesu – potrebne su vam saradnje, potrebni su vam drugi ljudi, potrebno vam je da možete da se oslonite na one sa kojima radite. Zapamtite – autoritet i vođstvo se gradi, ne nameće se – ukoliko budete funkcionisali po ovom drugom principu, više je nego izvijesno da ćete otjerati neke ljude od sebe. Stacionarni Merkur u polju posla i novca govori o potrebi da svaki svoj potez dobro razmotrite.

Ljubav. Pomračenje Mjeseca u polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava može iznijeti na svjetlost dana neke, ne baš prijatne, istine o vašem odnosu sa voljenom osobom. Ono što vi možete uraditi jeste da pokušate da budete korektni i ne dajete drugoj strani razloge za sumnju. S obzirom na to da ste u periodu kada se pogledi drugih “lijepe” za vas, a ni vi niste baš od čelika, onda posebno obratite pažnju na svoju vjernost i potrebu da flertujete sa drugima. U svakom slučaju, nervoza koja će biti prisutna u odnosu sa partnerom može se jednim dijelom regulisati time što ćete vi malo “izduvat” svoj ego i prilagoditi se potrebama druge strane. Usamljeni Lavovi su i dalje u periodu kada su u centru pažnje suprotnog pola. Uživate i glumite, kao da ste pod svjetlima reflektora, zavodite i ponašate se kao filmska diva. Sa lakoćom osvajate i zavodite, ali računajte da i vi možete biti zavedeni, možda baš ove sedmice.

Zdravlje. Sve zdravstvene tegobe sada će se nekako “vrtiti” oko stomačnog dijela. Kod nekih od vas će biti prisutna i jaka nervoza i problemi sa prilagođavanjem vremenskim prilikama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info