Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Merkur je tokom ove sedmice stacionaran u vašem polju koje se vezuje za inostranstvo, ali i za planove pa ne očekujte neke posebne pomake. Možda je najbolje da ovu sedmicu iskoristite da preispitate sve ono što ste do sada uradili, eventualno izmijenite ili ispravite neke sitnije greške. Iako do vas može doći jedna zanimljiva poslovna ponuda, nemojte je prihvatati odmah već dajte sebi vremena da dobro razmislite o njoj. U suštini, ništa tokom ove sedmice nemojte raditi na brzinu, ne budite nestrpljivi već uključite razum, praktičnost i analitičnost na maksimum.

Ljubav. Mjesec, koji vlada vašim ozbiljnim emotivnim i bračnim partnerstvima, biće početkom ove sedmice pomračen u znaku Vodolije. Svakako u danima koji su pred vama očekujte nervozu i velike promjene raspoloženja u odnosu sa voljenom osobom. Ipak, iako će situacije na prvi pogled biti dosta tenzične, sa malo truda i strpljenja mogu se riješiti relativno lako i na obostranu korist i zadovoljstvo. Potrebno je samo da pokažete više tolerancije za partnerovo ponašanje i prihvatite da je u periodu kada mu nije lako da se sa nekim stvarima izbori pa nervozu prebacuje u odnos sa vama. Usamljeni pripadnici ovog znaka postaju svjesni da ih jedna osoba sve više privlači. Neka čudna hemija se razvija između vas dvoje, kojoj teško da možete da odolite. Ono što vam pomalo smeta jeste da vas druga strana pritiska da se neke stvari izdešavaju između vas dvoje što prije, a vama je potrebno još malo vremena da biste se u potpunosti raskravili i opustili.

Zdravlje. Uglavnom prolazne, ali dosta neprijatne tegobe – nadimanje, problemi sa stolicom. Kod nekih Jarčeva mogu se javiti i alergijske reakcije, naročito po rukama ili po licu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info