Djevica: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca u polju poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti stavlja pred Djevice prilično zahtjevnu sedmicu u kojoj će biti potrebno mnogo organizovanosti i truda da biste uspjeli da ispoštujete ono što vam je zadato u traženim vremenskim rokovima. Zbog stacionarnosti Merkura koji vlada vašim znakom, ovaj zadatak će biti još komplikovaniji, jer ćete povremeno imati zastoje u razmišljanju i vrtiti se ukrug po nekim pitanjima. Moguće je da u ovom periodu nećete biti zadovoljni ni odnosom sa kolegama, jer će se i u ovom segmentu provlačiti napetost i nervoza.

Ljubav. U partnerskim odnosima, bilo da su emotivne veze ili brakovi u pitanju, Djevice će tokom ove sedmice morati da ulože više i sebe i svog vremena, da bi sve funkcionisalo kako treba. Naime, voljena osoba je prikazana kao prilično korektna u ovom periodu, dok ste vi već više okrenuti sebi i nekim svojim dešavanjima, planovima, aktivnostima. Takođe, neki od vas će biti i više okrenuti prijateljima i izlascima, čak i flertovanjima – bilo sa osobama koje su tek upoznali, bilo sa onima sa kojima poslovno sarađuju. Ukoliko ne želite da se ovaj period negativno odrazi na odnos sa partnerom (a to je i te kako moguće), potrudite se da budete više prisutni i više pažljivi. Usamljeni pripadnici ovog znaka primijetili su da se jedna osoba intenzivnije mota oko njih i pokušava da im skrene pažnju na sebe. Statičniji ste nego inače pa ćete nešto sporije reagovati na njena “bockanja”.

Zdravlje. Pomračenje Mjeseca, u polju koje vlada zdravljem i životnim navikama, govori o velikoj potrebi da iz svoje svakodnevnice izbacite sve ono za šta znate da vam smeta. Pokušajte da budete umjereni, kada su cigarete i alkohol u pitanju, ako već ne možete u potpunosti da ih se otarasite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info