Blizanci: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca u polju planova, inostranstva, pred Blizancima će otvoriti period sa velikim promjenama u ovim životnim segmentima. U ovoj sedmici, zbog stacionarnosti vašeg vladara, teško je da ćete uspjeti da u značajnijoj mjeri pokrenete neka pitanja koja su vam bitna. Možda je najbolje da se vratite korak unazad, provjerite svoje planove, napravite promjene ukoliko je to potrebno. Takođe, isprovjeravajte dokumentaciju, dozvole, obaveze koje ste već završili – da se kasnije ne biste vraćali na to. Eventualne greške je sada lako ispraviti. Komunikacija sa kolegama će biti povremeno naporna, najviše zbog nerazumijevanja koje će sada biti evidentno.

Ljubav. Vladar vašeg znaka, Merkur, u ovoj sedmici je stacionaran u polju doma i porodice, što nagovještava potrebu da razmislite o nekim pitanjima koja se vezuju za život sa partnerom. Bićete skloni da se povlačite u sebe, čime ćete samo unositi zbunjenost kod druge strane. Vrijeme je da neke stvari iznesete na dnevni red i otvoreno porazgovarate. U dužim emotivnim vezama, voljena osoba vas podstiče da razgovarate, želi da se više priča o planovima za zajedničku budućnost, a vi trenutno baš i niste u tom fazonu pa ćete izbjegavati bilo kakve ozbiljnije teme. Usamljeni Blizanci su zaneseni maštanjima o jednoj osobi. Ovo može biti osoba koja je trenutno daleko od vas i koju ne možete da izbacite iz glave. Teško ćete reagovati na pokušaje nekih ljudi koji su zainteresovani za vas. Sanjarite na javi i ne vidite one koji pokušavaju da vam se približe.

Zdravlje. Problemi sa prilagođavanjem promjenjivim vremenskim prilikama. Kod nekih nesanica i nervoza, dok će se kod drugih ovo manifestovati kroz probleme u stomačnom dijelu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info