Bik: Sedmični horoskop za period od 07.08. do 13.08.2017.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca dešava se početkom sedmice u vašem polju karijere, pozicije, odnosa sa šefovima i autoritetima. Sigurno je da će na poslu biti prisutna pojačana nervoza, ali s obzirom na to da ste vi u ovom periodu spremni da se prilagodite i nađete kompromis sa onima sa kojima sarađujete, više je nego izvijesno da vas ovo neće u većoj mjeri potkačiti. Stacionarni Merkur, koji vlada vašim poljem posla i novca, govori o potrebi da odradite zaostale obaveze, da provjerite dokumentaciju i bitne papire i ispravite eventualne greške. Neki od vas dobiće vijesti i nove informacije o saradnji koja ih jako interesuje.

Ljubav. Nestabilnost se vezuje za vaše porodične i bračne relacije tokom ovog perioda. Partner djeluje odsutno ili je okrenut svojim ličnim interesima, dok ste vi u potpunosti posvećeni porodici i ne razumijete njegovo distanciranje. U ovim danima može se kod vas javiti jaka posesivnost i ljubomora pa je potrebno da ne dozvolite da ovo dodatno destabilizuje vaš odnos. Pokušajte da u nekom mirnom i otvorenom tonu komunicirate sa drugom stranom. U dužim emotivnim vezama Bikovi takođe osjećaju da su misli voljene osobe povremeno na nekoj drugoj strani. Nemojte odmah dizati tenzije i imati najcrnje misli, sačekajte da vidite šta se zapravo dešava. Usamljeni pripadnici ovog znaka uživaju u ovim ljetnjim danima. U pokretu ste, upoznajete nove i interesantne ljude, komunikativni ste i lako flertujete. Neko vas može baš privući i s tom osobom pokušaćete da ostvarite intenzivniji kontakt.

Zdravlje. Bikovima je potrebno više kretanja, ali i momenti opuštanja i relaksacije. Stres i nervoza su prisutni u ovom periodu i potrebno vam je da se oslobodite napetosti. Moguće alergije na koži lica ili dekoltea.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info