Samo ove 4 stvari su dovoljne da muškarac stekne mišljenje o vama!

0

Kada želite da stvorite dobar utisak kod muškarca koji vam se dopada, imajte na umu sljedeće četiri stvari – mnogo su važnije nego što mislite!

  • Koliko vremena provodite na telefonu. Ako ste izašli sa muškarcem na sastanak, a sve vrijeme vam zvoni telefon i vi se odazivate na svaki zvuk, muškarac će steći utisak da vam nije dovoljno važan i da vas više zanima šta se dešava na društvenim mrežama. Osim ako nije u pitanju važna poslovna komunikacija, odložite telefon u torbu i koncentrišite se na razgovor sa svojim pratiocem, osim ako vam nije cilj ga otjerate od sebe.
  • Da li imate smisla za humor i da li shvatate njegove šale. Egu svakog muškarca imponuje žena koja ga smatra smiješnim i zanimljivim i koja shvata njegov smisao za humor. Ali, baš kao što će prepoznati vašu ravnodušnost kada vam ispriča neki vic ili anegdotu iz svog života, prepoznaće i isforsirani, pretjerani smijeh na silu. I baš kao što će ga odbiti žena koja ne shvata nijednu njegovu šalu, nerviraće ga i ona koja se cereka apsolutno svakoj njegovoj riječi.
  • Kakvi su vaši prijatelji i kakav je vaš odnos sa njima. Možete se truditi da poboljšate svoj izgled, osmijeh, ponašanje i način govora, ali ne možete da promijenite svoje prijatelje. A kada ste u društvu, on analizira cijelo vaše društvo kao cjelinu. Što uključuje i sve ono loše što vaši prijatelji možda predstavljaju ili rade. Ako vaši prijatelji žive za sočan trač ili opijanje po klubovima, možda bolje da njega držite podalje od njih, bar za prvo vrijeme.
  • Koliko pijete. Nije toliko bitno hoćete li naručiti vino, pivo, koktel ili nešto bezalkoholno. Bitno je jedino u slučaju da ređate piće za pićem i padnete pod sto prije nego što sastanak privedete kraju. Muškarca će impresionirati vaš razlog za odabir nekog pića. Kao i sa svim ostalim stvarima koje u životu volite i oko kojih imate čvrste stavove, cijeniće se ako znate da obranite iste i objasnite zašto nešto volite, podržavate ili mrzite. To pokazuje da razmišljate svojom glavom i da znate šta želite od života.

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info