Nove tehnološke poslastice u završnici treće sezone m:agazina

0

Ljubitelji nauke i tehnologije će u subotu, 5. avgusta, na programu Radio-televizije Republike Srpske, imati priliku da uživaju u završnici treće sezone TV emisije m:agazin. Gledaoce i ovog vikenda očekuje dobra zabava, noviteti iz oblasti mobilne industrije, nevjerovatne priče, sagovornici i korisne preporuke.

Tokom godišnjih odmora, turistički vodiči su pronašli novi način da prezentuju putovanja iz svoje ponude. Virtuelna realnost je osim dobre zabave donijela i niz mogućnosti, kako za edukatore, programere, tako i za turističke kompanije, u pogledu putovanja u neistražene i najudaljenije dijelove svijeta koji djeluju nedostižni u realnosti. Sada je i to moguće i to iz udobnosti svog doma.

Putovanja i zabava, ipak, često nisu omogućeni baš svima. Međutim, pozitivan primjer je „Morganovo ostrvo inspiracije“, otvoreno u sklopu jednog tematskog parka u Texasu, koji je tako postao prvi vodeni park prilagođen i osobama sa invaliditetom, kojima je do sada bilo gotovo, pa nezamislivo da se upuste u slične avanture. Ipak, sada je i to moguće.

Ove i brojne druge zanimljivosti, razgovori, korisni savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja m:agazina. Za sve ostale informacije, posjetite m:tel stranicu ili m:blog.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info