Televizija za ponijeti: Još jedan razlog za prelazak na OPEN

0

Gdje god ponesete kafu za ponijeti („to go“), ponesite sa sobom i omiljeni televizijski program za ponijeti (Open To Go). Usluga Open To Go je besplatna, sadržaji bogati, aktivacija jednostavna, a prilike za uživanje u televiziji u pokretu nebrojene.

Od vožnje autobusom, uživanja na plažama i klupama u parkovima, provjeravanja sportskih rezultata u kafićima, zabave na ljetnim terasama, prekraćivanja vremena u čekaonicama, do dodatnih mogućnosti gledanja TV programa na više uređaja u vašim domovima.

Za aktiviranje ove usluge potrebno je samo da koristite neki od m:tel Open IPTV paketa i imate želju da omiljene televizijske sadržaje pratite i na prenosnim uređajima – laptopima, tabletima ili mobilnim telefonima.

TV za ponijeti je samo jedna od brojih pogodnosti koje dobijate ako se odlučite za m:tel Open, mjesto na kome vas, uz najbrži internet i bonuse za razgovore, čekaju sati i sati ekskluzivnog  TV programa.  Pogodnost je svakako i činjenica da do kraja avgusta možete iskoristiti promotivnu ponudu za prelazak na Open u okviru koje dobijate do 200 KM na m:tel Open računu, a za dobrodošlicu prvu pretplatu plaćate simboličnih 0,99 KM.

Više informacija dostupno je na m:tel i Open stranicama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info