Kompanija m:tel donirala sredstva za izgradnju dječijeg igrališta i rekreativne zone u Banjaluci

0

Prijateljska podrška za najmlađe

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić, potpisali su 26.7. ugovor o donaciji za izgradnju dječijeg igrališta i rekreativne zone u kompleksu Akva parka “Akvana” u Banjaluci.

Potpisivanju ugovora o donaciji prethodio je radni sastanak predstavnika Grada Banjaluka i kompanije m:tel, a projekat izgradnje igrališta, koji će biti realizovan po najvišim svjetskim standardima predstavio je dr Vladan Đokić, dekan Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Daocija predviđa izgradnju savremenog dječijeg igrališta, trim staze i teretane na otvorenom.

Riješenost kompanije m:tel da odgovorno posluje u potpunosti je u skladu sa velikim projektom izgradnje i rekostrukcije dječijih igrališta koju je pokrenuo Grad Banjaluka, tako da je ova saradnja na neki način očekivana.

„Kao već dokazani prijatelji djece, već četvrti put od kada poslujemo na ovom tržištu poklanjamo igrališta za mališane. Ovo je jedan od većih donatorskih projekata ovog tipa, jer će osim za izgradnju igrališta za djecu, m:tel donirati sredstva za izgradnju rekreativne zone u kompleksu Akvane u Banjaluci, koju će koristiti i odrasli“, istakao je Marko Lopičić, generalni direktor kompanije m:tel te dodao:

„Ovo je trajna vrijednost za grad i naše korisnike i mislim da je ovo još jedna dobra prilika da motivišemo druge kompanije da krenu našim stopama kako bismo zajednički uticali na pozitivne promjene u zajednici u kojoj poslujemo.“

Zahvalnost kompaniji m:tel koja je prepoznala važnost ulaganja u najmlađe, izrazio je i Igor Radojičić koji je tom prilikom rekao:

„Kompanija m:tel je je naš vjerni partner u mnogobrojnim akcijama, a drago nam što su nam izišli u susret i ovom prlikom. Radi se o velikoj donaciji, koja će nam pomoći da obogatimo i sadržajno upotpunimo veoma frekvetnu lokaciju, kojoj, osim posjetilaca kompleksa Akva parka, gravitira veliki broj stanovnika Borika, ali i okolnih naselja. Da stvar bude bolja, Banjalučani će, zahvaljući ovoj donaciji, pored mjesta za igru za mališane na savremenim i jedinstvenim rekvizitima, dobiti i mjesto za svakodnevnu rekreaciju na otvorenom, kojoj teži sve veći broj naših sugrađana“.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info