Vodolija: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. U vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava je rastući, mlad Mjesec, Merkur, Mars i Sunce. Aktivnosti ćete imati koliko nećete. Sve ono što je vezano za posao krenuće nevjerovatnom brzinom, kroz toliku dinamiku i aktivnosti da ćete smatrati da je buran period koji ste ostavili iza sebe ništa u poređenju sa ovim što se dešava sada! Novi poslovni prijedlozi, nove šanse, nova partnerstva – ponude će bukvalno saplitati jedna drugu. Na sve ovo, kada se i stranci uključe u cijelu priču, nećete znati gdje vam je glava. U prevodu – ovo je odličan period za vas, vrijeme kada gradite svoju poslovnu budućnost.

Ljubav. Venera iz vašeg polja ljubavi ove sedmice ulazi u sekstil sa suvladarem vašeg znaka, Uranom. Ako hoćete da vas ljubavne “munje i gromovi” pogode – i to dolazi! Sve će krenuti da se odvija nevjerovatnom brzinom, što će vjerovatno i za vas biti šok, s obzirom da ste bili u nekom zastoju, blokadi, da ste mislili da nećete osvojiti osobu koju želite i odjednom – bum! A kakve su ovo priče? Pa ljetnje ljubavi, naravno. Miks neobaveznog, prijateljstva, miks neočekivanog, neobičnog! Ma biće vam super, u to nemojte sumnjati ni trenutka! U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama sve će biti divno i dobro ukoliko vi i partner “trošite” ogromnu količinu energije koja sada struji između vas dvoje. Ne, nemojte je trošiti na svađu, već na zajedničke izlaske, odlazak na ljetovanje, više druženja, gomilu podsticajnih aktivnosti… U tom slučaju, sve će funkcionisati savršeno.

Zdravlje. Uglavnom odlično. Neke manje tegobe koje imate rješavajte, ne čekajte da postanu ozbiljne. Starije Vodolije neka više obrate pažnju ukoliko imaju tegoba sa srcem ili pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info