Vaga: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Malo budite oprezni početkom sedmice u dogovorima sa poslovnim partnerima i saradnicima, naročito ako se oni vezuju za inostranstvo. Moguće je da nećete uspjeti da ostvarite ono što ste naumili pa se za sada zadovoljite onim što vam se nudi. Biće vremena da promijenite u ovom segmentu situaciju nabolje. Generalno gledano, poslovni segment je prilično stabilan. Imate podršku od strane drugih, neki ljudi su spremni da ispune obećanja koja su vam dali ili da vas “poguraju” ka onome što želite. Koristite ovo do maksimuma. Odličan odnos sa šefovima i autoritetima tokom ovog perioda. Nova poslovna ponuda.

Ljubav. Usamljene Vage u ovu sedmicu ulaze pod nepovoljnim aspektom od strane retrogradnog Saturna na njihovu vladarku Veneru. Ovo možemo okarakterisati kao emotivni zastoj ili blokadu koja je nakratko bila prisutna u vašem životu. No, od drugog dijela sedmice Venera ulazi u sekstil sa Uranom iz polja partnerstava pa će doći do velikih, brzih promjena u emotivnoj sferi. Neobična zaljubljivanja, kontakti sa osobama sa razlikom u godinama, prijateljske “kombinacije”, priče sa osobama preko društvenih mreža ili segmenta prijatelja. Sve je moguće jer ovaj aspekt baš to radi – spaja nespojivo i donosi neočekivano. Biće uzbudljivo, pripremite se! U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama, donekle je bolje razumijevanje sa voljenom osobom, ali samo iz razloga što ste vi spremniji za kompromis, što djelujete opuštajuće na partnera i što želite da se prilagodite njegovim promjenama raspoloženja.

Zdravlje. Neke manje mogućnosti za povrede početkom sedmice ili za aktiviranje hroničnih problema, naročito ako se oni vezuju za ligamente, zglobove, tetive.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info