Strijelac: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Sve vezano za inostranstvo, za obrazovne i javne institucije, za proširenje poslovanja, za vašu poslovnu budućnost – sada je jako naglašeno. Ušli ste u period kada možete promijeniti mnogo toga, bez obzira na to što će sam početak sedmice biti dosta statičan ili što će vam donijeti neko razočarenje, blokadu. Shvatite jedno – možda ova ponuda ili posao i nije bila za vas. No, doći će druge, mnogo povoljnije, što ćete jako brzo osjetiti, možda već u drugom dijelu sedmice.. Neočekivana prilika ili ponuda vam stoji, nešto što može promijeniti vašu poslovnu budućnost. Prihvatite, bez razmišljanja, rizikujte, biće dobro po vas!

Ljubav. Ovo je vrijeme da usamljeni promijene svoj emotivni status. Ako budu željeli, naravno. Naime, toliko je sada prilika i mogućnosti oko vas, da povremeno ne znate na koju ćete stranu prije. Jedna osoba će se jako pokrenuti prema vama u drugom dijelu sedmice, riješena da vas osvoji i tačka. I znate šta? Vjerovatno će i uspjeti u tome, jer ste već “kuvani i pečeni”. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama isključivo od vas zavisi u kojoj meri će odnos sa partnerom uspjeti da se stabilizuje tokom ove sedmice. Partner je spreman da napravi neke promjene u svom ponašanju prema vama. Još samo da vi prihvatite i moguće je da krenete ka nekoj stabilizaciji i boljem odnosu. Ako želite da poslušate savjet – otputujte na ljetovanje zajedno!

Zdravlje. Generalno gledano, dosta ste dobro. Sitnije probleme koji se povremeno javljaju ipak regulišite odmah, nemojte čekati ili ih zanemarivati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info