Škorpija: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Nakrcalo se polje karijere planetama pa sve puca od aktivnosti! Tu je tek rođeni mlad Mjesec, tu je Merkur, tu je vladar vašeg znaka Mars, tu je i Sunce. U prevodu – sve ide kako valja dokle god vi ne gurate na svoju stranu. Naročito kada su autoriteti i šefovi u pitanju. Pustite ih neka se prave da su najpametniji, a vi se potrudite da radite onako kako vi smatrate da treba. Ne provocirajte sukobe, jer neće moći da izađete iz njih kao pobjednik. Radite ono što ste i do sada, jer ovaj način vam daje najbolje rezultate. Ušli ste u jednu potpuno novu životnu fazu. Vrlo isplativu!

Ljubav. Usamljene Škorpije nikako da izađu iz perioda za igranje i uđu u period za pravu ljubav. I dalje isto važi – kada ti je do ljubavi, ti strast potraži! I nema da vas boli glava. Ima tu dosta osoba koje bi da se igraju sa vama i da sprovode krevetske aktivnosti. Nemojte poslije da kukate kako vam se ništa ne dešava. Dešava se i te kako, samo što to nije ono što vi hoćete. Kako je krenulo, moraćete vi da sačekate Jupitera da vam zakuca na vrata pa ćete tek onda da se volite. Dotle, ne gubite vrijeme – već uživajte. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama, malo ćete vremena imati jedno za drugo tokom ove sedmice. Potrudite se da zajedničke momente ispunite nekim lijepim dešavanjima, izlazite češće, družite se, provedite se. Oboje ste pod pritiskom i potrebno vam je rasterećenje. Idite na odmor zajedno.

Zdravlje. Mlađi pripadnici znaka se osjećaju odlično i jedino na šta bi trebalo da obrate pažnju jeste da budu više u pokretu i da troše energiju kojom su sada “prepunjeni” . Što se starijih tiče, vi već morate da obratite više pažnje i na srce i na pritisak i na krvne sudove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info