Ribe: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. U vašem polju poslovne svakodnevice, odgovornosti i obaveza nalaze se rastući, mlad Mjesec, Merkur, Mars i Sunce. Jasno vam je da će aktivnosti vezane za ovaj segment biti više nego velike, da će se mnogo toga očekivati od vas i da ćete morati da date svoj maksimum da ova očekivanja i ispunite. No, dobro je da vam okolnosti u ovom periodu idu naruku i da ćete uglavnom uspjeti da riješite svaki problem ili nedoumicu koja se postavi ispred vas. Neke prilike i ponude će ponovo postati aktivne i doći do vas, iako ste smatrali da su vam ta vrata zatvorena. Odnos sa kolegama će biti promjenjiv i biće vam i dalje potrebno dosta strpljenja da u ovom segmentu sve funkcioniše.

Ljubav. Preko polja posla, ali i preko polja okoline, komšiluka, kratkih putovanja, usamljenim Ribama dolaze nove emotivne prilike. Neke od ovih osoba koje vas “spopadaju” su prilično uporne u tome da vas osvoje. Naravno, od vas zavisi da li će uspjeti u tome i koliko ste vi lično zainteresovani. Mada, izgleda da vi još uvijek niste spremni za nešto trajnijeg karaktera i da više uživate u flertovanju, dešavanjima sa suprotnim polom… Možda će neka od ovih osoba zaista i uspjeti da osvoji vaše srce u potpunosti. No, to ćete tek vidjeti, zar ne? U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama dosta toga je krenulo nabolje. Loš period je sada već iza vas i ostaje vam samo da sa voljenom osobom popravite odnos i u njega unesete više ljubavi, razumijevanja i dobrog raspoloženja. Bilo bi dobro i da, ukoliko ste u mogućnosti, odete na zajedničko ljetovanje i rasteretite se u potpunosti.

Zdravlje. Vrlo aktuelno polje zdravlja govori o tome da Ribe moraju više pažnje da usmjere na ovaj segment. Potrebne su vam promjene u načinu funkcionisanja. Mlađi neka krenu na neku rekreaciju, dok bi starije Ribe trebalo da obrate više pažnje na pritisak i krvne sudove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info