Rak: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju posla i novca, pored već prisutnih Merkura, Marsa i Sunca, Rakove u potpunosti usmjerava na ovaj životni segment. Vrijeme je da se bacite na ono što vam je bitno, da pokrenete neke poslovne priče, da potražite i nove saradnike koje ćete zainteresovati za ono što imate da ponudite. U drugom dijelu sedmice stoje vam jake mogućnosti za nove poslovne dogovore, za dodatno angažovanje, a ovo je dobar trenutak i za nezaposlene Rakove. Imaćete veliku podršku od nekih ljudi koje ste zadužili, a koji su sada spremni da vam tu uslugu i uzvrate.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, sve više se u vašem okruženju pojavljuju zanimljive osobe. Ovo ne znači automatski da ćete se odmah zaljubiti “preko glave”, ali ćete definitivno osjećati mnogo jači poticaj da zaista otpočnete neku emotivnu priču. Nemate loše prilike za ovako nešto, ali zbog pomalo nestabilnih aspekata, sve bar u prvi mah doživite kao ljetnju ljubav. Ne mora da znači da neće potrajati, ali budite opušteni i ne pravite odmah velike planove za budućnost. U vašim emotivnim i bračnim relacijama, dosta je mirnija situacija nego inače. Neke strasti su se smirile, dosta problema je riješeno, ratne sjekire su zakopane i, bar za sada, uglavnom miruju. Moguće je da je jednim dijelom sve ovo posljedica toga što ste vi drastično okrenuti ličnim ciljevima, interesima, poslovnom segmentu. Takođe, ako ste zajednički odlučili da odete na ljetovanje, nećete željeti da razmišljate o problemima, više ćete se usmjeriti na uživanje.

Zdravlje. Mlađi Rakovi će funkcionisati dobro, mada će početkom sedmice imati blag psihički pad i demoralisanost. Pripadnici starije generacije neka obrate pažnju na kardio-vaskularni sistem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info