Ovan: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Ulazak Marsa u znak Lava na kvadrat je podigao vašu energiju i donio vam neuporedivo bolje raspoloženje, entuzijazam, ali i potrebu da izbijete u prvi plan. U ovim danima ćete uspjeti da pronađete rješenja za neke probleme koji su vas mučili, jednim dijelom svojom ličnom angažovanošću, drugim dijelom podrškom od strane drugih i daškom srećnih okolnosti. Ove sedmice moguća su otvaranja nekih novih, prilično dobrih poslovnih dogovora. Ako ste nezaposleni, jake mogućnosti za dobijanje adekvatnog zaposlenja pa makar ono bilo na kraći vremenski period.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, evo lijepih vijesti za vas. Ulazite u ovu sedmicu sa mladim Mjesecom u svom polju ljubavi i životnih zadovoljstava, gdje se već nalaze vladar vašeg znaka Mars, Sunce i Merkur. E, ako u ovom periodu ne budete srećni i zadovoljni i ako ne pronađete osobu koja je po vašoj mjeri, onda ne znamo šta da vam kažemo. Onda propuštate prilike koje bukvalno nalijeću na vas sa svih strana. Na volju vam da li ćete da flertujete, da avanturišete ili da tražite pravu ljubav – sada je sve moguće. Još kad pred kraj sedmice Venera bude u sekstilu sa Uranom iz vašeg polja ličnosti – pa tek onda nećete znati na koju ćete stranu prije! Dakle, uživajte, ljeto ljubavi ste zvanično započeli! U vašim emotivnim i bračnim relacijama, sada bi bio trenutak da se ode negdje zajednički na ljetovanje. Sve nedoumice i probleme sa voljenom osobom možete riješiti očas posla. Dobri dani su pred vama.

Zdravlje. Ako ste stariji pripadnik znaka, bilo bi dobro da se sklanjate od vrućine, od sunca i da vodite računa, pogotovo ako imate problema sa srcem ili pritiskom. Kod mlađih – mogućnost alergija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info