Lav: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Sada sve zavisi samo od vas. A mora se priznati da imate planove, da imate volju, da imate energiju, da je vaša ambicija sada u punom jeku. Jedino čega biste trebali da se čuvate je pretjerani ponos, samoljubivost, izbacivanje ega i sujete u prvi plan. Sada možete osvojiti i neke kratkoročne poslove, ali i projekte koji vam na duži rok mogu donositi dobit. Ukoliko ne možete na obje strane, odlučujte se za ovu drugu varijantu, budite pametni! Štagod da pokrenete tokom ovog perioda, urodiće plodom. Pa zar ovo nije dovoljno?

Ljubav. Pa, kako god okrenuli, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka, vaše vrijeme za ljubav je svakako došlo. Pa kako i ne bi? U vašem su znaku početkom ove sedmice “tek rođen”, mlad Mjesec, Merkur, Mars i naravno Sunce, vladar vašeg znaka. Podržavaju vas u potpunosti i Venera, Jupiter, Saturn i Uran. U prevodu – štagod da istinski želite kada je ljubav u pitanju, sada možete i ostvariti. U emotivnim vezama i brakovima, preuzmite inicijativu, ali na onaj vaš divni, neodoljivo topli način. Usmjerite dešavanja u onom pravcu u kojem vi želite. Potaknite partnera na neka lijepa dešavanja, na odlazak na ljetovanje – štagod vam bilo na pameti. Ukoliko ste slobodni, osvojite osobu koju želite. Ili više njih, ako je već takva situacija. Vi ste znak koji je u prvom planu u ovom periodu. Iskoristite to!

Zdravlje. Mlađi pripadnici znaka – odlično! Stariji su u periodu kada će morati skoro svakodnevno da obraćaju više pažnje na sebe, naročito ako imaju hronične tegobe koje se vezuju za srce i pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info