Jarac: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Polje kriza, promjena, dešavanja koja su van vaše kontrole, jako je naglašeno tranzitnim planetama, a u njemu imamo i rastući, mlad Mjesec. Definitivno je da ste ušli u period koji će vam konačno donijeti pokret i promjene koje ste toliko priželjkivali. Strpljenje vam je možda na izmaku, ali to ne znači da ćete odustati od svojih ciljeva. Promijeniće se okolnosti u vašu korist i vi ćete dobiti ono što zaslužujete i što vam po pravu pripada. Budite uporni i istrajni i dalje. Tokom ovog perioda dolaze vam već neke nove, zanimljive ponude. Prihvatite ih pa makar one značile da su ovi angažmani kratkotrajni ili povremeni. Idete malim stepenicama ka vrhu, ali ipak idete.

Ljubav. Ljubav vam se nudi, a vi je odbijate. Ok, jasno je da imate gomilu drugih problema nad glavom i da ste usmjereni na njihovo rješavanje, ali to ne znači da treba da zatvorite sebe u potpunosti za bilo šta emotivno. Možda će vam biti lakše da kroz naredni period prođete sa nekim ko je uz vas i ko vas voli. Evo vidite, baš u drugom dijelu sedmice neko ko vam je prijatelj želi da postane i nešto više od toga. Valjalo bi da razmislite. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama konačno ste izašli iz onog najgoreg i najburnijeg perioda sa voljenom osobom. Ako ste oboje “preživjeli”, vrijeme je da počnete da se vraćate jedno drugom i da polako sređujete svoj odnos. Ono što bi prvo valjalo uraditi jeste otići negdje zajedno, odmoriti se i opustiti i zaboraviti na probleme koji su sada već iza vas. Na sve ovo, strast počinje da se vraća u vaš život. Eto još jednog razloga za bolje raspoloženje!

Zdravlje. Ono što je najbitnije jeste da je vaše raspoloženje bolje. Počinjete da se psihički “dižete” i dani prožeti melanholijom i blagom depresijom postaće prošlost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info