Djevica: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Imaćete osjećaj da samo djelimično uspijevate da ostvarite ono što ste isplanirali ili zacrtali. Kao da vam neka nevidljiva sila ne dozvoljava da u potpunosti sredite svoj poslovni segment, non stop vas vraćajući korak unazad. Ipak, od drugog dijela sedmice dosta toga će se pokrenuti i krenuti nabolje. Merkur ulazi u vaš znak, dajući vam mogućnost da procijenite, pravilno odreagujete i potražite prave mogućnosti za sebe. Venera u polju karijere pravi sekstil sa Uranom pa će vam se neke nove prilike otvoriti dosta neočekivano i preko noći. Pozitivne promjene polako dolaze.

Ljubav. Vladar vašeg polja ljubavi još uvijek ide retrogradnim hodom i u opoziciji je u prvom dijelu sedmice sa Venerom pa slobodne Djevice kao da u ovom periodu ne mogu jasno da odluče šta žele kada je ljubav u pitanju. Čas se vraćate u prošlost, čas ste skloni da posvećujete pažnju osobama koje nekako nisu prave za vas, čas se u potpunosti povlačite iz bilo čega što “miriše” na emociju. Nemojte ulaziti u odnose čisto da ne biste bili sami, ovaj period bolje iskoristite da razmislite malo i o sebi, ali i o onome što želite. Neki od vas će osvojiti osobu koju dugo priželjkuju, ali je pitanje koliko će ova veza biti stabilna. Drugi će pak nastaviti sa nekom tajnom pričom sa osobom koja je zauzeta. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama bilo bi dobro da otvorenije nastupite prema voljenoj osobi. Da joj kažete šta vas muči, šta vam smeta i da pokušate da zajednički dođete do nekog rješenja.

Zdravlje. Probleme u manjoj mjeri mogu imati stariji pripadnici ovog znaka, koji će imati teškoće sa spavanjem, sa pritiskom ili sa pojačanom nervozom. Mlađi – vrlo dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info