Blizanci: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Naglašeno polje komunikacije, kontakata i dogovora, koje je dodatno obogaćeno tek “rođenim”, mladim Mjesecom, donosi Blizancima velike mogućnosti da budu vrlo aktivni, ali i da ostvare dobre rezultate i otvore neke nove poslovne prilike za sebe. Možete, doduše, tokom ove sedmice biti povremeno opominjani od strane šefova ili poslovnih partnera zbog nekih sitnih grešaka ili zbog neorganizovanosti. Ipak, ništa od ovoga neće drastičnije uticati na, generalno, vrlo dobru poslovnu energiju koju ovaj period za vas donosi. Neki od vas će dobiti i ponudu za promjenu radnog mjesta ili dugo čekano zaposlenje.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, što se više budete bližili kraju sedmice, više će se povećavati i vaše raspoloženje, ali i mogućnosti za emotivna dešavanja. Venera u vašem polju ličnosti polako izlazi iz opozicije sa Saturnom, koji vas je zakočio na ljubavnom planu i ulazi u sekstil sa Uranom. Neke će se emotivne prilike otvoriti preko noći, a najveće mogućnosti su preko prijatelja, izalazaka, društvenih mreža. Ljubavi i strasti će se buditi lako, a koliko će sve ovo što se bude dešavalo biti trajnog karaktera, to će se tek vidjeti. Bitno je da je vama dobro i da uživate u svemu. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama početkom sedmice može doći do ljubomorisanja, dominacije ili pritiska od strane voljene osobe. Doduše, za nešto od ovoga ćete jednim dijelom biti i sami krivi, jer ste u ovom periodu skloni flertovanju. Neki od vas će čak imati priliku i da se upuste u neobavezan, tajni odnos.

Zdravlje. Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, kod vas se mogu aktivirati neke lakše hronične tegobe. Mlađi Blizanci se osjećaju više nego dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info