Bik: Sedmični horoskop za period od 24.07. do 30.07.2017.

0

Posao. Sam početak sedmice je pomalo naporan, najviše zbog toga što osjećate pritisak od strane poslovnih saradnika ili šefova. Moguće je da ćete u ovim danima pretrpjeti i neku kritiku, koju ne biste trebali da shvatate previše ozbiljno. Vrlo brzo će situacije početi da se okreću u vašu korist. Očekuju vas iznenadne mogućnosti, neke nove poslovne šanse ili pak promjene koje vam idu naruku. Kod nekih od vas sada je aktuelno veliko angažovanje oko početka privatnih poslova ili razrada postojećih. Ako neke stvari i situacije ne uspijevate da riješite sami ili pak niste sigurni – potražite savjet ili pomoć od stručnih osoba.

Ljubav. Ako ste slobodni, u ovu sedmicu ulazite u pomalo nestabilnom i “smornom” raspoloženju. Opozicija Venere sa retrogradnim Saturnom može učiniti da žalite za nekim prošlim ljubavima ili da se osjećate nesigurno i izolovano. No, bitno je da je ovo prolazan aspekt i da vas od drugog dijela sedmice očekuje mnogo bolje raspoloženje, živost i jaka dešavanja na polju ljubavi. Lako ćete sklapati prijateljstva i nova poznanstva i moguće je da već oko vikenda uletite u jednu neobičnu ljubavnu priču. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama, postoji nezadovoljstvo, naročito zbog toga što je partner više okrenut ličnim prioritetima, a manje vama. Takođe, kod njega je prisutna velika tvrdoglavost i neki egoističan pristup vašem odnosu. Sve se ovo može “ispeglati”, ali samo ako budete strpljivi i opušteni.

Zdravlje. Promjenjiva raspoloženja, povremeno psihički “padovi”. No, sve je ovo prolaznog karaktera. U fizičkom smislu, osjećate se dobro. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na hronične bolesti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info