Novi filmski bestseleri u ponudi Open IPTV-ja

0

Ang Li, dvostruki oskarovac, donosi nam film “Bili Lin-heroj”, izvanredno ostvarenje , zasnovano na svjetski priznatom bestseleru. Ekskluzivno na kanalu HBO, u nedjelju, 23. 7. u 20.00 časova

Film je ispričan iz ugla 19-godišnjeg redova Bilija Lina (novajlija Džo Alvin), koji je zajedno sa svojim saborcima iz odreda Bravo, postao heroj nakon mučne bitke u Iraku i privremeno je doveden kući na pobjedničku turneju. Putem flešbekova, koji kulminiraju spektakularnom scenom na poluvremenu fudbalske utakmice povodom Dana zahvalnosti, film otkriva šta se zapravo desilo odredu.  U filmu glume Kristen Stjuart, Kris Taker, Garet Hedland, Vin Dizel i Stiv Martin. Li je koristio novu tehnologiju, snimajući prvi put u filmskoj istoriji superbrzim kamerama, kako bi stvorio trodimenzionalno digitalno iskustvo koje mu je pomoglo da dramatizuje rat na način na koji to niko dotad nije uradio.

Novopečeni scenarista/režiser Skot Berns plete  napetu priču o nuklearnom tehničaru koji doživljava neobičan susret sa ozloglašenim i opasnim ruskim gangsterom (Nikolaj Li Kas). Radnja se događa 1995. Timofej (Padi Konsidin) je radnik u nuklearnom postrojenju u post-sovjetskoj Rusiji. Nakon što je bio izložen opasno visokom nivou radijacije dok je pokušavao da izbjegne katastrofu u postrojenju, Timofej otkriva da su ga vlasti namjerno obmanule po pitanju ozbiljnosti njegove ozračenosti i da će najvjerovatnije umrijeti za nekoliko dana. Riješen da novčano zbrine svoju ženu (Rada Mičel) i malog sina prije nego što podlegne posljedicama zračenja, Timofej bježi s malom količinom plutonijuma, lijepi epruvetu za svoje tijelo i kreće put Moskve u nadi da će ostvariti brzu i unosnu prodaju u kriminalnom podzemlju. Ovo je scenario filma  “Pu-239”, koji je na programu 24.7. u 21.35 časova na TV CINEMAX. U filmu još glume Oskar Ajzak i Džejson Fleming, dok su producenti Sekpn Ejt i Bikon Pikčers za HBO Film.

Ako ste poželjeli da odgledate fenomenalne plesne bravure, toplo preporučujemo film “Kraljevi plesa: Na vrhovima prstiju”, koji je na programu kanala HBO2, 28. jula u 20.40 časova

Džonatan Rivs (Piter Galager) je dobio zadatak da uvede više savremenih stilova na Američku baletsku akademiju, pa od svojih najboljih koreografa, Čarlija (Saša Radecki), Kupera (Itan Stifel) i Tomija (Keni Vormald) traži da pronađu plesače koji će se takmičiti u kampu, a pobjednici će biti primljeni na akademiju. Bela Parker (Nikol Munjoz), koja je uvijek živjela u senci svoje uspješne sestre Kejt, konačno dobija priliku da se nađe u centru pažnje kao jedna od plesačica odabranih za kamp.

Na televizijskom programu FOX life, od 21.7 do 28.7, u vremenu od 17.05 časova, gledaoci će imati priliku da prate epizode šeste i sedme sezone poznate američke TV serije  ,,Šapat duhova“ .Ona prati život Melinde Gordon,koja može da vidi i komunicira sa mrtvima. Ima svoju antikvarnicu i pokušava da živi što je normalnije moguće, ali u svakoj epizodi serije se pojavljuje neki duh kome je potrebna njena pomoć da pređe na ,,drugu stranu“.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info