Budi pametniji od telefona!

0

Ne koristi telefon dok voziš

S ciljem kreiranja sigurnijeg okruženja u saobraćaju i brige o ljudskim životima, u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, i ove godine pokrećemo edukativnu kampanju o rizicima korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, pod nazivom „Budi pametniji od telefona! Ne koristi telefon dok voziš!“ 

Brojne studije i istraživanja ukazuju na to da upravo upotreba mobilnog telefona može biti jedan od glavnih faktora rizične vožnje, te da može bitno uticati na povećanje mogućnosti nastanka saobraćajnih nesreća sa ozbiljnim posljedicama. Sa druge strane, upravo mobilni telefon je jedan od najčešće korišćenih uređaja u vožnji.

S ciljem podizanja svijesti o sigurnijoj vožnji, a u skladu sa jasnom opredjeljenošću kompanije m:tel da posluje društveno odgovorno, kreirana je kampanja u kojoj apelujemo na vozače da tokom vožnje odlože svoje mobilne telefone, jer nijedan poziv niti poruka nisu važniji od života.

Kampanja traje do 1. septembra 2017. godine, ali nužnost savjesne vožnje nema rok trajanja.

Naša nastojanja da saobraćajnice budu što sigurnije, a vozači što savjesniji, podržale su brojne medijske kuće: RTRS, ATV, RTV Istočno Sarajevo, TV K3, TV Bel Kanal, Euro Blic, Glas Srpske, Nezavisne novine, Auto shop magazine, Mali oglasi, NES radio, Radio Kontakt, Radio Bobar, Radio Istočno Sarajevo, nezavisne.com, buka.com, capital.ba, automoto.ba, mojahercegovina.com, dobojcaffe.com, banjaluka.com. Bilborde i oglasne površine obezbijedili su: Metromedia, Nova Oprema, DL plakat.

Više informacija dostupno je na m:tel stranici.

Vozite pametno!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info