Vodolija: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Povremeno će se situacije u poslovnom segmentu dešavati u potpunosti van vaše kontrole. No, budite sigurni u jedno – ništa od ovoga neće se suštinski i na duži rok odraziti negativno na vas. Ako neki ljudi ili neki poslovi treba da otpadnu, ma neka idu! Ono što je bitno jeste da je pred vama period kada će se otvoriti ono što je zaista dobro, što vas vodi u neke ozbiljnije i uspješnije poslovne priče. Otvaraju vam se odlične mogućnosti da ostvarite saradnju sa jakim firmama ili pojedincima, a inostranstvo će postajati sve aktuelnije.

Ljubav. Venera u vašem polju ljubavi, životnih zadovoljstava, “radi” punom parom. Vodolije sa osmijehom na licu flertuju, igraju se, ma baš vam je zanimljivo! Strasti su jake, sve su prilike otvorene i samo se čeka jedno – da se desi! A ove sedmice to “nešto” može da se desi očas posla. Ne sputavajte i ne kočite sebe, čak i ako je vaša emotivna “prilika” sa razlikom u godinama. Zaljubljene oči ne vide koje je ko godište, zar ne? U vašim emotivnim i bračnim relacijama, sve bi bilo divno i predivno i savršeno i najbolje moguće, samo da nije tog Marsa i Sunca u kvadratu sa suvladarom vašeg znaka, Uranom. E, taj će vas aspekt onako baš fino prodrmati i dovesti do toga da ste vi i voljena osoba non stop na klackalici. Čas ćete se voljeti do neba, čas ćete se svađati toliko da će grmiti i sijevati oko vas. Ono što je dobro u svemu ovome, jeste da će to svađanje biti kratkotrajno – izgrmite se i istutnjite i onda se opet, poslije dva sata, volite.

Zdravlje. Oni koji imaju problema sa pritiskom, krvnim sudovima, kardio-vaskularnim sistemom, stomakom – neka obrate više pažnje ove sedmice. Kod mlađih pripadnika znaka biće aktuelni nesanica i premor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info