Vaga: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. U poslovnom segmentu i svuda oko vas, samo neka turbulencija, samo neka gužva, samo neki problemi. Svi su nervozni, svi su napeti, varnice i svađe izbijaju u svakom momentu. Ako iole budete pametni (a to svakako jeste) ništa od ovoga vas neće ni okrznuti. U prevodu – vi ćete odlično proći u ovoj sedmici. Vama idu dobri dogovori, vaši se planovi polako ostvaruju, otvara vam se i inostranstvo i neke nove poslovne prilike. Zato sjedite i uživajte. Gledajte samo da ne napravite neku grešku ili da se suviše oslanjate na kolege i na njihovu pomoć. Sve ostalo će biti baš kako treba.

Ljubav. Drage slobodne Vagice, došlo je vrijeme da se malo zanosite, da malo maštate, da malo pokušavate da sjedite na četiri do osam stolica… A da li će vam ovo uspjeti? Pa, naravno da hoće. Vaša je pažnja rasuta, flertujete, čavrljate, blistate. Čuvajte se zločestog retrogradnog Saturna koji se sprema da vas i u ovoj, ali i u sljedećoj sedmici, “proguta”. Neko s kim imate razliku u godinama, neko ko vam dolazi kao karmičko iskušenje, može vas “skleptati” očas posla. Ali, ako je za utjehu – makar će vam na početku biti super. U vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima najbolje bi bilo da se malo povučete i da budete sa voljenom osobom samo kada je ona u potpunosti rasterećena i slobodna od svojih obaveza i problema. Vi ste u odličnom raspoloženju, ali druga strana nije pa je bolje da neke intenzivnije kontakte i susrete ostavite tamo za vikend.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka mogu imati manjih problema sa pritiskom, sa alergijama, eventualno sa ishranom. Mlađe Vage su odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info