Strijelac: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Da ćete proći bez kriza, bez turbulencije i bez problema u ovoj sedmici – ma nećete. Ali, to je manje važno. Ono što je sada neizmjerno bitno jeste da se mnogo toga okreće u vašu korist. I te kako su ove sedmice mogući i novi poslovni dogovori i novi projekti i nove saradnje. Neki od vas će moći da promijene radno mjesto, da napreduju jedan stepenik više, da dobiju neku formu pohvale ili novčane nagrade. Ako ste nezaposleni, prijatelji vam mogu pomoći oko pronalaženja posla ili vas usmjeriti na pravu stranu. Kada budete sve sabrali i oduzeli, shvatićete da niste prošli nimalo loše.

Ljubav. Ako ste slobodni, vi se baš dobro osjećate u ovom periodu. Imate dosta emotivnih prilika, neke nove i zanimljive osobe se motaju oko vas, pokušavajući na svaki način da vas osvoje. No, da znate da vas ni emotivna prošlost neće pustiti na miru – tu je ona, iza ćoška, spremna da vas ubode u srce i misli onda kada to najmanje očekujete. U vašim emotivnim i bračnim relacijama, poboljšanje koje ste nakratko osjetili u odnosu sa voljenom osobom nije potrajalo. Vi i partner pokušavate da balansirate i to vam povremeno i uspijeva, ali evidentno je da imate opet istih padova koje ste imali i prije. Kao da neke situacije nisu riješene do kraja i non stop se vraćate na jedno te isto. Ovo naročito važi za one koji su u bračnim zajednicama. No, trenutno i jedno i drugo puštate da sve ide kako ide, nadajući se da će se stvari same od sebe “posložiti”. Možda je to u ovom trenutku i najpametnije. Ako je moguće, bilo bi odlično da u ovom periodu odete na zajednički odmor. Na taj način biste znatno popravili stvari.

Zdravlje. Dosta bolja situacija u zdravstvenom segmentu, koja će se najviše pozitivno odraziti na mlađe pripadnike znaka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info