Škorpija: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Morate u hodu da mijenjate neke planove, shvatate da na neke osobe ne možete više da računate, ono što želite da pokrenete prolongira se ili prekida u posljednjem trenutku, kada vam je već nadohvat ruku. U prevodu – evo jedne divne i turbulentne poslovne sedmice pred vama. Doduše, neće sve ići baš po lošem, dobićete neke ponude za koje ćete moći da se uhvatite, dobićete neke poslovne prijedloge koje ćete moći da realizujete u narednom periodu. E, dok taj naredni period ne dođe, vi se trudite da ne reagujete previše impulsivno i da ne kvarite saradnje u kojima ste.

Ljubav. Ako ste usamljeni, možete započeti nešto tajno, možete započeti nešto sa osobom sa kojom imate razliku u godinama, možete se igrati, možete se kombinovati, možete ludovati, ići sa cvijeta na cvijet, ma možete uživati! Ali, sa naglaskom na “uživati”. Ako hoćete da volite, ali onako da vam nije dobro od ljubavi, znajte da se to ni ove sedmice neće desiti. Svidjelo vam se ili ne, u svim ovim dešavanjima samo će se igrati na kartu strasti, ali ne i ljubavi. Za ljubav, onu pravu, još morate da strpljivo čekate. U vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima, najbolje bi bilo da jedno drugo izbjegavate u širokom luku. Emotivni partner vas samo nervira – doduše, vas sada sve nervira pa je zato odličan trenutak da se fino isvađate sami sa sobom ili sa onima koji vam unose stres, a ne sa voljenom osobom. Tamo negdje od vikenda je bolja prilika za vas dvoje – vi ćete biti mirniji pa će sve funkcionisati lakše.

Zdravlje. Trebaće vam dobri živci, trebaće vam mnogo energije i strpljenja. Problemi sa spavanjem, problemi sa stomakom, problemi sa nekim “trčećim” virusima, a kod starijih i pritisak i krvni sudovi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info