Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Ova sedmica Ribama može donijeti zanimljive saradnje, interesantne preokrete u poslovnoj svakodnevnici i prijedloge o kojima bi i te kako vrijedilo razmisliti. Ne može se reći da će dani pred vama biti u potpunosti mirni, jer je poslovni sektor uzburkan, mnogo je gužve i dinamike pa samim tim i nervoze, ali ono što je izvijesno jeste da sa svim ovim situacijama možete lako izaći na kraj. Imate par kolega sa kojima se dobro uklapate i na koje možete da računate pa se više okrenite ka njima. Obratite pažnju na inostranstvo, jer vam odatle dolaze nove mogućnosti.

Ljubav. Pravi je trenutak da otpustite neku emotivnu prošlost i nastavite dalje, oslobođeni i rasterećeni. U vašem polju ljubavi i životnih zadovoljstava sve prosto “ključa” od dešavanja i trebalo bi da ih iskoristite i uživate do maksimuma. Nemojte razmišljati o tome koliko su ove priče i flertovanja u koja se upuštate sigurni i “na duži rok”. Jednostavno, dajte sebi priliku da se opustite. Vidjećete koliko će vam sve ovo prijati! U vašim emotivnim i bračnim relacijama, najbolje bi bilo da vi i partner otputujete negdje i distancirate se od svih. Shvatićete da drugi mnogo utiču na vaš odnos i da vam ne dozvoljavaju da pronađete svoj mir, naročito članovi vaše ili partnerove porodice. Ovo je odličan trenutak da se ponovo povežete i vratite jedno drugom.

Zdravlje. Jedino bi starije Ribe trebalo da obrate više pažnje na zdravstveni segment i to, uglavnom, ako imaju probleme sa pritiskom. Mlađi pripadnici znaka se osjećaju odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info