Rak: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Još jedna sedmica u poslovnom segmentu koju će Rakovi željeti da što prije zaborave. Drugi će nervirati vas, vi ćete nervirati druge, posla ćete imati preko glave, a nove obaveze će vas spopadati sa svih strana. Čuvajte se bilo kakvih ishitrenih poteza u nastupu bijesa ili onoga da vam je “svega preko glave”. Pokušajte da zadržite svoj mir i racionalno razmišljanje. Od sljedeće sedmice ulazite u novu fazu kada je posao u pitanju, budite još malo strpljivi. Neke svoje planove možete početi lagano da realizujete i radite na njima, naročito ako se oni vezuju za saradnju sa strancima ili firmama iz inostranstva.

Ljubav. Vladar vašeg znaka, Mjesec, trenutno je u opadanju i definitivno ovo nije najbolji momenat da započinjete neke nove emotivne priče. Doduše, da se ne lažemo, kod jako malog broja vas zaista postoje ozbiljna ljubavna dešavanja. Uglavnom se sve to svodi na neke varnice, na neke ponude neobaveznog tipa ili mogućnosti za ulazak u odnos sa zauzetim osobama. Možete da forsirate dešavanja, ali je skoro pa nemoguće da ćete uspjeti da isforsirate pravu ljubavnu priču. Sjedite gdje ste i čekajte neke bolje okolnosti, a u međuvremenu se zabavljajte. I to je to. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama još ova sedmica je dosta naporna i traumatična. Balans između vas i partnera može biti žestoko poljuljan i i te kako je moguće da će u nekim odnosima doći i do konačnog razlaza. Nadamo se da vaša veza neće proći tako.

Zdravlje. Nervoza, problemi sa spavanjem, problemi sa varenjem, problemi sa zubima kod pojedinih… Dosta napeta i turbulentna sedmica. Stariji Rakovi neka obrate pažnju na pritisak i krvne sudove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info