Ovan: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Što se više nervirate, manje ćete uraditi. Što više pokušavate da držite pod kontrolom neke situacije, sve vam dodatno izmiče iz ruku. Na promjene u ovom periodu ne možete uticati pa je bolje da se prepustite toku događaja i vidite gdje će vas odvesti. Ne mora da znači da će to automatski biti loše po vas. Druge osobe vam donose nove prilike, donose vam dobre prijedloge za saradnju i spremne su da se potrude oko vas. Prihvatite tuđu inicijativu, pomoć i podršku, jer će vam svakako činiti dobro. Vrijeme je i za kontakte sa strancima, ali i za pokretanje pravnih postupaka.

Ljubav. Pričati o tome da nemate novih emotivnih prilika prosto bi bilo smiješno. U vašoj blizini i u komunikaciji sa vama su minimum dvije osobe. Sasvim druga je stvar da li ste vi zainteresovani za njih ili ne. Vaša inicijativa i nije bila nešto naročita u prethodnom periodu, čak i ako postoje osobe koje vam se zaista dopadaju. U ovoj sedmici vas situacije ipak mogu pogurati u pravcu konkretnijih poteza. Ne zaboravite da je na samom kraju sedmice mlad Mjesec u vašem polju ljubavi – vrijeme je da se zaista krene put nekih novih emotivnih priča. U vašim emotivnim i bračnim relacijama i ove sedmice Mars i Sunce na posljednjim stepenima znaka Raka u kvadratu sa Uranom samo donose turbulenciju i nervozu. Nemojte dozvoliti da vas bijes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije. Poslušajte savjete voljene osobe, koja je sada mnogo stabilnija. Zaboravite na nervozu i opustite se.

Zdravlje. Potrebno vam je opuštanje i odmor da ne biste više vrebali priliku da se posvađate sa onima koji vam dođu na put. Neophodno je da rasteretite svoj mozak. Starijima problemi sa pritiskom, krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info