Lav: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Merkur u vašem znaku u dobrom je aspektu sa Venerom i retrogradnim Saturnom pa Lavovi i te kako mogu povući prave poteze u poslovnom segmentu. Podršku imate, smirenost i racionalnost u sebi morate pronaći, bićete ubjedljivi i sa vama će se moći voditi konstruktivni razgovori o poslu. Sve ovo obećava dobre rezultate. Ono što predstavlja problem ove sedmice je kvadrat vašeg vladara Sunca, ali i Marsa u polju podsvijesti, sa Uranom. Promjene koje se budu dešavale mogu jako uticati na vas, činiti vas nervoznim i impulsivnim. Ne donosite neke odluke poneseni trenutnim bijesom i isključivošću.

Ljubav. Slobodni Lavovi mogu da se odluče na obnovu kontakta sa bivšim emotivnim partnerom. Ipak, da vas upozorimo na vrijeme – sve to može krenuti fino, ali nemojte da se iznenadite ukoliko vrlo brzo shvatite da možda nije trebalo da čačkate staru priču. Oni koji su ostavili prošlost “ad acta”, sad mogu malo da se kombinuju, jer iskreno, u ovoj sedmici neki kvalitetan odnos teško da možete započeti. Pustite da vas nosi strast pa gdje vas odvede… Ako pak želite nešto ozbiljnije, onda čekajte sam kraj sedmice i mlad Mjesec u vašem znaku, kao i period koji ide nakon toga. U vašim emotivnim i bračnim relacijama, dokle god ne dozvolite da vaše raspoloženje unosi pometnju u odnos, dotle ćete dobro funkcionisati sa partnerom. E, to vaše raspoloženje jeste problem – bićete nervozni i možete praviti konflikte s razlogom, ali i bez njega.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka koji imaju problema sa krvnim sudovima, pritiskom ili kardio-vaskularnim sistemom, moraće da budu oprezniji u ovom periodu. Češće kontrole kod doktora se preporučuju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info