Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. U polju ozbiljnih poslovnih partnerstava i saradnji nalaze se Sunce i Mars i to u kvadratnom aspektu sa Uranom. Evidentno je da je poslovni segment vrlo turbulentan i da vas sve ovo jako pogađa i uznemiruje. No, Jupiter u vašem polju karijere ozbiljno vas podržava i gura naprijed, tako da je jasno da ćete iz cijelog ovog kuršlusa izaći i to brže nego što mislite. Tokom ove sedmice zanimljivi poslovni prijedlozi mogu doći do vas, neki ljudi će se ozbiljno potruditi da vas zainteresuju za saradnju sa njima, a nadređeni i vi ćete uspjeti da pronađete zajednički jezik. Budite strpljivi, vrijeme za vaše uspjehe je već vrlo, vrlo blizu.

Ljubav. Usamljenim Jarčevima čak dvije emotivne prilike. Da, da – više osoba je onako, ozbiljno, zainteresovano za vas, a ni vi niste nimalo ravnodušni. No, vladar vašeg znaka ide retrogradnim hodom pa vi ili kaskate za dešavanjima ili sebe nepotrebno sputavate i kočite ili pak još uvijek razmišljate o nekoj emotivnoj prošlosti. Štagod da je od ovog svega u pitanju, ne bi valjalo da propuštate prilike, pogotovo što one ne izgledaju nimalo loše. Presijecite i odlučite se već jednom. U vašim emotivnim i bračnim relacijama još ove sedmice stoje veliki problemi. Štaviše, ovaj period čak može biti nakupljanje i kulminacija svega što se loše odvijalo u proteklom periodu. Kao da mora da nastane džumbus da bi se iz njega izrodilo zadovoljavajuće rješenje.

Zdravlje. Venera u polju zdravlja u opoziciji je sa vladarom vašeg znaka, što bi govorilo o tome da je potrebno da neke navike promijenite da biste se osjećali bolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info