Djevica: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Povlačite prave poteze u ovoj sedmici – imate odličnu komunikaciju sa nekim ljudima, uspijevate da se nametnete kao osoba koja je prava za posao i lako možete sklopiti vrlo isplative dogovore i saradnje. Za svoje planove imate podršku drugih, moguće čak i nadređenih i očigledno je da je pravi trenutak da ovo i pokrećete. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jesu neki kolegijalni odnosi – i te kako se može dogoditi da vas ponašanja i postupci onih sa kojima dugo radite iznenade, iznerviraju, izbace iz takta. No, ako ništa drugo, bar ćete ubuduće znati na koga možete da računate, a koga da odmah otpišete.

Ljubav. Usamljene Djevice su u jednom finom i podsticajnom raspoloženju. U vašem emotivnom segmentu ima jakih aktivnosti, privlačite pažnju i lako ostvarujete kontakte sa suprotnim polom. Doduše, sve se nekako najviše vrti oko poslovnog segmenta, odakle vam sada najviše prilika i ide. Dosta toga se vrti samo oko flertovanja i neke interesantne komunikacije, ali neka od ovih priča može otići i u ozbiljnijem pravcu. Samo se potrudite da osoba koju “izaberete” bude slobodna… U vašim emotivnim i bračnim relacijama, najbolje bi bilo da se u potpunosti posvetite odnosu sa voljenom osobom. Pravite planove, budite aktivni, idite na godišnji odmor zajedno. Nemojte dozvoliti sebi da imate višak slobodnog vremena, jer sada vrlo lako možete skrenuti u neka flertovanja i tajna domunđavanja sa drugima. U prevodu – i te kako je moguće da odšetate u pravcu neke avanturice.

Zdravlje. Kod starijih pripadnika znaka potreban je nešto veći oprez i vođenje računa, kada je zdravlje u pitanju. Ne izlažite se pretjeranim naporima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info