Blizanci: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Vladar polja komunikacije i poslovne svakodnevnice u dosta su lošim aspektima tokom ove sedmice. Vodite računa da odnos sa kolegama bude, koliko-toliko, normalan i kvalitetan. Takođe, ove sedmice možete početi da se opušteno odnosite prema nekim obavezama, što može dovesti do problema ili do kritika od strane saradnika i poslovnih partnera. Trudite se da ono što morate da uradite, uradite na vrijeme, odgovorno i na pravi način. Imate odlične predispozicije za dogovore sa novim poslovnim saradnicima, koji mogu biti i iz inostranstva. Nezaposleni neka budu aktivniji ove sedmice.

Ljubav. Venera koja tranzitira kroz vaše polje ličnosti u divnom je aspektu sa Jupiterom iz vašeg polja ljubavi. Privlačite emotivne ponude sa svih strana, udvarača je koliko god hoćete oko vas i jedino što je potrebno jeste da date nekoj osobi “zeleno svjetlo” i otpočnete romansu. E, sad, sve bi ovo bilo više nego lako za izvesti da nije opozicije od strane retrogradnog Saturna. Ovo se može manifestovati na različite načine – možete čeznuti i patiti za nekim i iz tog razloga biti nespremni da date novoj osobi šansu. Takođe, ovaj aspekt može donijeti početak emotivne veze koji ima pomalo karmički karakter ili sa osobom koja je daleko od vas ili pak sa nekim sa kim imate veću razliku u godinama. U vašim emotivnim i bračnim relacijama, u ovom periodu možete osjetiti potrebu da negdje sa strane pronađete ispunjenost i zadovoljstvo, jer postojećim odnosima niste zadovoljni.

Zdravlje. U suštini, trebalo bi da dosta dobro prođete kroz ovu sedmicu, ukoliko ste mlađi pripadnik znaka. Kod starijih je ipak potreban oprez što se ishrane tiče, ali i po pitanju nekih hroničnih problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info