Bik: Sedmični horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

0

Posao. Vaše treće polje – komunikacija, dogovora, saobraćaja – prilično je loše postavljeno u ovoj sedmici. Zato bi valjalo izbjegavati konfliktne situacije sa onima sa kojima sarađujete. Možete se nervirati oko papirologije, oko previše dinamike u vašem poslovnom životu – tu izgurajte još ovu sedmicu kako znate i umijete. Imate dobre pozicije za dogovore sa stranim firmama ili sa većim ustanovama. Takođe, možete dobiti pohvale na svoj račun, a neki od vas čak i neku formu unapređenja ili nagrade. Neki od vas mogu imati i poslovni put koji se vezuje za inostranstvo, koji bi trebalo da da dobre rezultate.

Ljubav. Trigon Venere i Jupitera daje slobodnim Bikovima ove sedmice mogućnost za ulazak u emotivnu priču. Sad, problem je samo u jednom – koliko ste vi lično spremni da se odlučite samo za jednu osobu. Naime, vaša vladarka u znaku Bika sklona je da malo sjedi na dvije stolice, kao što ste vi skloni da čavrljate paralelno sa više osoba. Ovdje se može dogoditi da istovremeno “radite” na dva kolosijeka i pokrećete dvije emotivne priče. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama najbolje je da trenutno pustite da voljena osoba bije neke svoje bitke i da se nosi sa problemima kako zna i umije. Ne ometajte je u procesu, da ne bi došlo do nekog konflikta ili svađe između vas dvoje. Ono što možete da uradite jeste da ne pritiskate, već da zajedničke momente iskoristite za neke lijepe aktivnosti i razgovore. Samo opušteno.

Zdravlje. I dalje stoji potreba za povećanim oprezom u saobraćaju. Ako se bavite rekreacijom ili ako ste sportista, moguće su i lakše povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info