Napravite sjajan Mix: Vrhunski Huawei telefon, povoljne cijene i vrijedan poklon!

0

Osvježite svoju komunikaciju novim, premium uređajima, povoljnim cijenama u m:tel Moj mix tarifi, ali i vrijednim poklonom – prenosnom baterijom sa brzim punjenjem! Ponesite novi uređaj na odmor i pretvorite trenutke u uspomene fotografijama svog novog telefona!

Ako vam treba odličan i moćan novi telefon, povoljna cijena koju možete podijeliti na čak 24 beskamatne rate, vaš operater m:tel vam preporučuje tri sjajna Huawei modela – Huawei P10, Huawei P10 lite i Huawei Mate 9. Radi se o tehnološki izuzetno naprednim urеđajima, kreiranim od odličnih materijala, pokretanim vrhunskim hardverom, te sa ekskluzivnom dvostrukom optikom.


Sve ovo znači da sada možete imati odličan telefon po kojem će vas prepoznati kao praktičnu osobu istančanog ukusa kada je u pitanju tehnologija, ali i po mudrom izboru tarife.  Moj Mix je upravo to, dobar izbor odnosa cijene, bonusa i uređaja u ponudi.

Na primjer, ako ste u Moj MIX Premium tarifi, za 39,60KM jednokratno, Huawei P10 biće odmah vaš, a ostatak iznosa možete platiti na još 23 rate po 6,89 KM mjesečno. Ili, ako ste korisnik Moj Mix Top tarife, Huawei P10 lite možete uzeti za samo 19,20KM, te u naredna 23 mjeseca plaćati ostatak iznosa na rate u iznosu od 3,34 KM mjesečno. Huawei Mate 9 uzmite za ukupno samo 1KM, uz Moj Mix VIP tarifu.

Ukoliko se odlučite za jedan od navedenih Huawei uređaja, m:tel će vam uz njega pokloniti i još jedan moćan uređaj – Huawei prenosnu bateriju sa brzim punjenjem od 10.000 mAh!

Ova specijalna m:tel ponuda vam stoji na raspolaganju od 15. jula ove godine. Ne propustite ni ovu prijateljsku ponudu, napravite dobar Mix i uživajte u ljetu sa svojim novim telefonom!

Više informacija možete pronaći na sajtu m:tel-a ili ih dobiti pozivom na besplatan broj telefona 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info