Optička m:tel mreža – put do najkvalitetnijih usluga za svako domaćinstvo

0

Nova širokopojasna internet tehnologija nalazi se na korak od svakog domaćinstva u Republici Srpskoj, jer kompanija m:tel i dalje konstantno ulaže u optičku mrežu. Upravo s tim ciljem u stambene objekte širom RS dolaze ovlašteni izvođači radova, koji su dužni pokazati m:tel identifikacione kartice pri ulasku u domaćinstva.

„U poređenju sa brzinama i kvalitetom TV programa na koje su korisnici na ovom tržištu navikli možemo slobodno reći da je riječ o revolucionarno boljoj tehnologiji, omogućenoj investiranjem značajnih sredstava u mrežu“ ističu u kompaniji m:tel.

Naime, u toku je realizacija planiranih radova na projekatu izgradnje optičke mreže širom Republike Srpske. Nakon Bijeljine i započetih radova u Banjaluci, u završnoj fazi su radovi u Prijedoru. Takođe, izgradnja optičke mreže počela je i u Gradišci i Novom Gradu. I stanovnici Doboja će uskoro dobiti najsavremeniju tehnologiju, jer se radovi očekuju tokom ljeta.

Ovi radovi će omogućiti višestruko povećanje internet brzina, bolji kvalitet usluga sa setom novih funkcija kroz mogućnost korištenja najsavremenijih m:tel Open IPTV paketa ne samo u većim gradskim centrima, nego i u manjim mjestima i ruralnim sredinama.

„Kompanija m:tel u svim segmentima tehnološki dominantna, što je ključni razlog što je ovaj telekom operater dugogodišnji tržišni lider u RS i BiH. Takođe, kontinuirano investiranje i ulaganje u tehničke kapacitete omogućava dugoročnu stabilnost i stvaranje preduslova za pružanje vrhunskih usluga za što veći broj korisnika“ navodi se u saopštenju kompanije m:tel.

Iz m:tel-a podsjećaju da je u toku promotivna akcija u kojoj korisnici koji promijene TV provajdera i odluče se za neki od Open IPTV paketa mogu ostvariti uštede i do 200 KM.

Dodatne informacije možete dobiti putem besplatnog telefona 08000 50 000 ili putem m:tel stranice.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info