Premijera nove sezone serije “Igra prijestolja”

0

17. jula na HBO-u u 20.00 časova

Stižu odlične vijesti za ljubitelje serije „Igra prijestolja“. Korisnici m:tel Open IPTV HBO paketa imaće priliku da premijerno pogledaju prvu epizodu sedme sezone ovog popularnog TV serijala. Premijera je zakazana za 17. juli na HBO kanalu u 20.00 časova, a nove epizode ćete moći pratiti ponedjeljkom sa početkom u 20.00 časova, takođe na HBO kanalu.

Nastala prema popularnom fantastičnom serijalu “Pjesma leda i vatre” Georgea R. R. Martina, „Igra prijestolja“ prati kraljeve i kraljice, vitezove i odmetnike, lažljivce i plemiće u njihovu takmičenju za vlašću. Glavne uloge igraju Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke i Kit Harington.

U zemlji gdje ljeta traju desetine godina, a zime mogu trajati cijeli život, na pomolu su nevolje. Od spletkarskog juga i divljih istočnih zemalja do zaleđenog sjevera i drevnog Zida koji štiti kraljevstvo od tame, dvije moćne porodice upustile su se u smrtonosnu igru mačke i miša za prevlašću nad „Sedam kraljevina Westerosa“. Dok izdaja, pohota, intriga i natprirodne sile potresaju četiri strane kraljevstva, njihova borba za Željezno prijestolje imaće nepredvidive i dalekosežne posljedice.

Ukoliko ste i vi ljubitelj „Igre prijestolja“, a još uvijek niste iskusili prednosti m:tel Open IPTV-a, pravo je vrijeme da pređete na Open. Svi koji do kraja avgusta odluče da pređu na Open, a prethodno su koristili usluge nekog drugog operatora, ostvariće odlične bonuse. Čeka vas prva pretplata po cijeni od 0,99 KM, plus dodatnih do 200 KM na m:tel računu.

A dok isčekujemo premijeru sedme sezone “Igre prijestolja”, prethodnih šest sezona ovog serijala potražite u HBO videoteci u okviru m:tel Open IPTV-a.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info