m:agazin – Korisne aplikacije i savjeti za efikasnije surfanje internetom

0

Tehnologija i nauka svakodnevno donose nova iznenađenja, a neka od najneobičnijih možete da pogledate u predstojećem izdanju TV emisije m:agazin. Zato, i ove subote, 15. jula, budite uz program Radio-televizije Republike Srpske, i saznajte više o najskorijim dostignućima i otkrićima iz ovih oblasti.

Među izdvojenim sadržajima u okviru 41. izdanja m:agazina, imaćete priliku da se upoznate sa robotima povrtlarima. Brige o korovu i održavanju vrtova bi uskoro mogle da pređu sa čovjeka na mašine. Jedna od takvih je i Tertill, robotizovani pomoćnik koji će u potpunosti da uništi korov i omogući pravilan rast vaših biljaka. Ne propustite da saznate kako je to moguće.

Gledaocima će od velike koristi biti i nova doza sedmičnih preporuka. Ovaj put, radi se o aplikacijama koje će vam pomoći da kontrolišete potrošnju goriva u svojim vozilima, pratite usluge održavanja, pravite izvještaje i postavljate podsjetnike za važne događaje koji su u vezi sa vozilom koje pratite.

Ubrajate se u one koji većinu svog vremena provode surfajući internetom? Emisija m:agazin vam donosi koristan način čuvanja članaka, video zapisa, recepata, blogova i sličnih stvari, na jednom mjestu, i to sve u par sekundi.

I ne samo to, ove i brojne druge zanimljivosti, razgovori, korisne preporuke, savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja ove emisije. Za sve ostale informacije, posjetite m:tel stranicu ili m:blog.

 

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info