Vodolija: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica je uzburkana u potpunosti, obaveza imate preko glave, a povremeno vam je jako teško da se organizujete i funkcionišete iole normalno. Ovakva će situacija funkcionisati tokom cijele sedmice i, jednostavno, psihički i fizički se pripremite na ove napore. No, iako će sve ovako biti, to nikako ne znači da ćete vi proći loše u danima koji su pred vama. Naprotiv, vaši planovi počinju da se realizuju, postajete i te kako traženi, ljudi su zainteresovani za nove saradnje ili za proširenje postojećih poslova sa vama. Ovo je momenat kada možete napraviti velike pozitivne promjene.

Ljubav. Da emotivnih prilika imate, imate. Dosta se pripadnika suprotnog pola sada mota oko vas i, iskreno rečeno, vi zaista uživate u njihovoj pažnji i u onome što se dešava. No, sada vam je sve mnogo više otvoreno za avanturu i neke kombinacije nego za ozbiljne ljubavne priče. Još ako na sve ovo budete miješali ljubav i prijateljstvo, onda će slika biti kompletna. U prevodu – u neko dešavanje možete utrčati preko noći, povučeni impulsom i jakim strastima. U kojem će to pravcu voditi, to je već veliko pitanje na koje je sada nemoguće dati pravi odgovor. Vodolije u emotivnim vezama i bračnim zajednicama bi trebalo da se potrude da malo smanje nervozu koja se kod njih provlači zbog neprilika na poslu ili nekih porodičnih odnosa i da se više usmjere na kvalitetnu komunikaciju sa voljenom osobom. Samo na taj način će vaš odnos ostati stabilan tokom ovog perioda.

Zdravlje. Prilično velika iscrpljenost, što nije ni čudo s obzirom koliko ste “do guše” u obavezama. Ono što vam je potrebno jeste odmor i to što prije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info