Vaga: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Planete u polju karijere i pozicije ove su sedmice u kvadratu sa Uranom, što Vagama i te kako uzburkava poslovni sektor. Da će biti žurbe i nervoze – sigurno hoće. Da će biti nekih nepredviđenih promjena i užurbanosti – budite sigurni sto posto. No, štogod da se desi, vi ćete iz svega ovog isplivati potpuno neokrznuti, sa sve osmijehom na licu. U prevodu – ne postoji teorijska šansa da prođete loše, jer će se sve složiti baš onako kako vama odgovara. Jednostavno, sreća je na vašoj strani i to je sada to. Na sve ovo, neki ljudi će vas juriti i tražiti da započnu posao sa vama. Drugi će vas podržavati i hvaliti na sve strane. Baš neki fini dani, zar ne?

Ljubav. Usamljenim Vagama je mnogo dobro. Oko vas je vreva, galama, oko vas su udvarači, oko vas su neke nove osobe koje jedva čekaju da vas osvoje. Vi u svemu uživate i igrate se u onom vašem “hoću-neću” fazonu. Sada samo i možete da se igrate, jer ako očekujete nešto spektakularno ozbiljno, od tog posla neće biti ništa. Doduše, neke priče mogu na prvi pogled izgledati baš tako, ali će doći vrlo brzo “na provjeru” – u narednih par sedmica. Zato nemojte očekivati ništa pretjerano – dajte sebi na volju, opustite se i uživajte u svemu što se dešava. Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama neka budu fini i dobri i neka ne brljaju i ne flertuju sa strane. Ovo napominjemo unaprijed, jer je malo vjerovatno da će vaše voljeno biće ili bračni partner biti spreman da toleriše vaše “nestašluke”. Može tu biti ozbiljnih svađa. Cvrkućite kao i do sada, ali ne sa drugima, već sa osobom koja je pored vas.

Zdravlje. Samo neki sitni problemčići koji se brzo rješavaju. Generalno – čak je i zdravstveni period pred vama više nego dobar.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info