Strijelac: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Pred vama je period kada možete napraviti velike, pozitivne promjene u poslovnom segmentu. Ima zainteresovanih za saradnju sa vama, drugi imaju dobre prijedloge za vas i trebalo bi da ih saslušate. Neke ponude će pristići, neki dogovori se mogu napraviti. No, iako je sve ovo jako pozitivno, nećete u potpunosti imati mirnu sedmicu, rasterećenu od problema. Moraćete da preispitate postojeće dogovore i saradnje, jer neke od njih vam sada donose više štete nego koristi. Iako ste vi mirni, drugi će vam unositi nervozu svojim pretjeranim zahtjevima i promjenama u posljednjem trenutku. Vidite da li na ovaj način možete da funkcionišete i dalje.

Ljubav. Usamljeni su dobro i biće još bolje. Venera i Merkur ove sedmice aktiviraju vašeg vladara Jupitera i sigurno je da vas emotivne prilike više, ne da neće zaobilaziti, već će navaliti na vas sa svih strana! Jedno poznanstvo se može jako brzo razviti u vrlo zanimljivu priču koja i te kako obećava. Opustite se, uživajte i pustite da stvari idu svojim tokom. Nema potrebe da jurite za simpatijom, ona će juriti vas. Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama mogu ostvariti koliko-toliko skladne odnose sa voljenom osobom. Doduše, oboje ste još uvek prodrmani lošim situacijama iz prethodnog perioda, ali makar jedan dio njih možete “ispeglati”. Porodični segment vam još uvijek predstavlja veliki problem i ukoliko neko iz vaše ili partnerove familije pokušava da vrši uticaj na vas, trebalo bi ovome stati na kraj. Ne dozvolite da vam drugi određuju na koji način da funkcionišete i živite.

Zdravlje. Dosta toga je krenulo nabolje kod vas pa se to pozitivno odražava i na zdravstveni segment. Ako možete, odmorite makar na par dana. To će vam jako prijati i napuniti vam baterije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info