Škorpija: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Taman pomislite da ste nešto riješili i uradili kako treba – dođe do promjene. Taman se ponadate da ćete funkcionisati mirno – dođe do nekih problema u poslovnom segmentu. Taman očekujete da će se neki dogovori ispoštovati – partneri vas zovu i sve otkazuju ili prolongiraju. Taman ste kao uspostavili normalnu komunikaciju sa kolegama – kad evo nove svađe. I tako redom i tako ukrug. Na sve ovo, imaćete obaveza toliko da nećete povremeno znati gdje udarate. Spremite se da izgurate ovu sedmicu kako znate i umijete. Da će biti teška, hoće, ali ako ništa drugo – bićete zadovoljni kad joj “vidite leđa”.

Ljubav. Vaš vladar je pod kvadratom od strane Urana tokom ove sedmice pa Škorpije koje su same mogu da traže pravu i ozbiljnu ljubav koliko god hoće – to se jednostavno neće dogoditi. Doduše, može biti nekih iznenadnih i burnih početaka emotivnih odnosa, može biti i prijateljskih kombinacija, može biti “akcije” sa prijateljima ili sa onima koje upoznajete preko društvenih mreža i izlazaka, ali iskreno ovo više liči na nešto što počinje brzo, ali se brzo i završava. Oni u emotivnim vezama i bračnim relacijama biće pod velikom nervozom ovih dana. Čini vam se da je partner u potpunosti nezainteresovan za rješavanje nekih problema u vašem odnosu, da se ponaša djetinjasto i nezrelo. Možda sve to i jeste baš tako, ali ako vi na to ponašanje druge strane odgovorite svađom i raspravom tek onda ništa nećete uraditi.

Zdravlje. Dođete kući, strovalite se u krevet i “onesvijestite”. Ili, tokom dana, samo gledate kada ćete moći da dremnete pa makar i na pola sata. Jednostavno – iscrpljeni ste. Potreban vam je odmor sa velikim O.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info